Over HOAD 

We zijn zoveel meer dan enkel een bedrijf, we zijn de boekhouder die anders bij u op kantoor zou zitten. Maar ook zijn wij een sparringpartner op verschillende financiële gebieden.  

1998

HOAD is opgericht in 1998, met de visie om ondernemers te helpen met administratieve en fiscale vragen. 

innovatie

De afgelopen jaren hebben we veel geïnvesteerd in digitalisering. Daar plukken we nu de vruchten van in tijden van corona. 

pERSOONLIJK

We houden van een persoonlijke aanpak, iedere aanpak is op maat gemaakt omdat iedere situatie anders is. 

NOAB & RB

We zijn NOAB gecertificeerd, dit betekent dat wij zorgen in de eerste plaats voor een solide administratie van uw bedrijf en uw fiscale zaken.

HOAD is NOAB gecertificeerd

NOAB Certificaat

NOAB staat voor de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen. NOAB is een branchevereniging met 1.000 aangesloten kantoren. Deze aangesloten administratie- en belastingadvieskantoren bedienen tezamen ongeveer 175.000 ondernemers in het MKB-segment.

Het NOAB-lidmaatschap wordt pas toegekend als een administratie- of belastingadvieskantoor zich richt op kwaliteit en aan een pakket van eisen voldoet. Een kantoor met een NOAB-logo garandeert daarom kwaliteit, vakmanschap en actuele kennis van zaken.

Sinds 1998

HOAD is opgericht met het idee om ondernemers te helpen met hun fiscale en administratieve vraagstukken. Sinds 1998 zitten wij aan de Stadhouderskade 157 en zijn we inmiddels niet meer weg te denken uit Amsterdam.